Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mig, flyktiga nöje!

Bortom det förgångna skymtade frid

De korkade tror sig vara vid sina sinnen

De unga vill dö och önskar bort tid

De åldrade gläder sig åt värdelösa minnen




Bunden vers (Rim) av filke
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-01 16:49



Bookmark and Share


    Pennstift
Cyniskt, poetiskt och så jävla sant.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

filke
filke