Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Måste en gång byta scenkläder




Grande Finale

 

Vill liksom inte

öppna upp dörren

till sista föreställningen.

 

Kanske är pjäsen sliten

lite omodern vid det här laget

 

Det är så många som sett.

Har inget nytt att komma med.

 

Och ändå vet jag,

att jag måste.

 

 

Måste

 

 

 

Spela Grande Final.

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP