Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läser mig....

Du läser mig rätt
bara genom att se in i mina ögon.
Där står det allt som jag inte alltid förstår
eller förnekar för mig själv.
Du håller om mig
och ser mig
Allt genom en blick
en omfamning
Närvaro i stunden
Ordlösa minuter
Som en stilla värmestråle
från ditt hjärta till mitt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-01 20:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin värmestråle kommer mot mig.
2011-12-02

  LenaJohansson VIP
vackert
2011-12-02

  anits VIP
Vackra rader
2011-12-02

  Ninananonia VIP
:) Vilken varmvacker stråle dessa ord är...
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP