Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta med änglavingar

Har du nån gång träffat på en människa
som du inser att du känner på en gång
Som utstrålar värme och glädje
och uppriktighet.
Sådana människor har ett hjärta med änglavingar
Som svävar och glittrar och skänker lycka.
Får dig att känna dig sedd och behövd.
Lycka ha en sån som vän.
Vän med ett hjärta med änglavingar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-02 14:57



Bookmark and Share


  TT
...dom finns och de ger sådan energi till andra...de strålar...
2011-12-03

  Ninananonia VIP
:) ja det är lycka
2011-12-02

  anits VIP
Underbart
2011-12-02

    ej medlem längre
Ja, vi hae varit gifta itio år nu.
2011-12-02

    Drunken Owl
Väldigt vacker och pricksäker. Den beskriver ämnet på ett mycket bra sätt, träffade på just en sådan person för lite över en månad sen. Nu är hon min livs kärlek.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP