Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagkväll

Halkar runt i en isig värld
en stark decemberblåst
sliter i julbelysningen
Äntligen hemma
skönt med fredag.
Sitter i soffan och firar skymning
Kurar i filten
medan blåsten skakar i mina fönster
och hotar att virvla bort med mitt hus.
Tänder ett ljus
och låter kvällen omfamna mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-02 17:07



Bookmark and Share


    AA VIP
Härligt med ett hem. Kura. Mysa. Slappna av efter veckan.
2011-12-03

  anits VIP
Underbara tankar att
kura skymning i
2011-12-02

  Eva Helene VIP
Här kurar jag en stund. Skönt!
2011-12-02

  Ninananonia VIP
Mycket härlig känsla i denna :)
2011-12-02

  Alva Johnsson VIP
Du sprider stämning.
Tack!
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP