Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens sken

Månen kikar in med sitt halva sken
längtar efter sällskap.
Stjärnorna lyser med sin frånvaro
och allt är mörkt på himlavalvet
Månen lyser i kapp med adventsljusen
som blinkar vänligt tillbaka.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-02 17:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vacker vänlig varm :) Gillar :)
2011-12-03

  Anya VIP
Mycket fin text, gillar särskilt de första raderna:
Månen kikar in med sitt halva sken
längtar efter sällskap.
2011-12-03

  anits VIP
Fina rader
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP