Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Allt börjar med en blick
en tanke
ett ord.
Hej!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-03 06:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja hej.. :)
2011-12-03

  Mr Lindemann VIP
Jag ser en rubrik, en stavelse, ett Hej!
Så möter texten mig
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP