Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna utan kropp

jag är kvinnan utan kropp

rör mig sakta och sävligt
längs med civilisationens

snåriga utmarker

längs med det onämnbara
som bara överses med om det
sker med största diskretion

vissa av människorna är förmer
och vissa är mycket mycket

mindre värda

de starka står på de svagas axlar
fastän man kan tycka att det borde

vara tvärtom

själv bor jag längs med en
övergiven järnväg, bland torra
löv och överblommade växter
där ingen rest sedan krigen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-03 17:38



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oj vad bra. och tungt att gå längst rälsen
2011-12-12

  Börje Larsson
Bra, mycket bra.....
2011-12-03

  Måna N. Berger
Kanske är det samma järnväg som går förbi min eroderade perrong.
2011-12-03

  Catharina Edin VIP
Då är vi grannar där.
2011-12-03

    ej medlem längre
Spännande och mycket tänkvärd!
2011-12-03

  Arja Söderfeldt
Texten innehåller både styrka och integritet.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP