Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig förvandling...

Genom en nattlig förvandling
har snögudinnan målat
världen utanför med sin vackraste
vita färg och sprejat lite
silverglitter över trädens grenar.
Allt är klätt i rimfrost och spets.
Ett stilla snöfall faller fortfarande.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-04 10:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ett vackert vinterlandskap skapar du av poesi!
2011-12-06

  anits VIP
Såfint målar du dina ord
till en vacker vintertavla
med snö
2011-12-05

  Anya VIP
Du målar så fint med dina ord. Jag ser det framför mig.
2011-12-04

  thyra
Underbart målat med orden, känner det som om jag var där vid ett fönster. Fint!
2011-12-04

    Rolf Zandén
Ja det är ju så den här årstiden skall se ut
2011-12-04

    ej medlem längre
Åh så härligt med lite vitt..
2011-12-04

  Ninananonia VIP
Åh så underbart... saknar snö :)
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP