Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra advent

Det hänger inte bara på ljusen,glittrat och snön
att allt känns så underbart i mitt hjärta
Det är att vi finns för varandra
och visar ömhet och värme
alltid och så här på andra advent.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 17:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Så underbart.. :)
2011-12-06

  Kungsfågeln
Härligt och underbart innehåll
2011-12-04

    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP