Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft

Det doftar nybakade råkakor i mitt kök
såna vi alltid har till jul
Fluffigt sega
välsmakande.
Underbara med julskinka på
att ätas första gången
på julaftonsmorgon
Det doftar också barndom
såna gjorde alltid mamma.
Gjorde flera påsar och gav till oss alla
när vi var stressade med småbarn.
Det var guld värd
men nu mamma bjuder jag dig!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-04 18:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin omtänksamhet!
2011-12-06

  Ninananonia VIP
Fint djupa tankar om livet...
2011-12-06

  anits VIP
Så vackert och omtänksamt
2011-12-05

  Vici
Väldoftande omtanke!

:-)
2011-12-04

  Anya VIP
En varm text fyllt med omtanke.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP