Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ger jag mig av!

Jag vandrade
jag gick därifrån

Inget mål utan bara ett avskums hat
värkte i kroppen
skrek i huvudet

Plågad och söndertrasad
hatet i sinnet
Jag skriker högt

Släpp mig fri
Låt mig vara

Ingen hör mig
Röster som dundrar som elaka asagudar i mitt huvud

De hör mig
Du hör mig

I min ångest vrider jag kroppen
den spänner mig och jag känner
mig hård

men jag går sönder inuti
så Jag går
obestämt framåt

I min laddade kropp går jag bara ut




Fri vers av CaJO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CaJO
CaJO