Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig fri

Jag är trött
Trött på att låtsas vara någon jag inte är
trött på att försöka vara den du vill jag ska vara

Trött på att förställa mig för det sociala etablissamanget
Trött att spela rollen som inte visar hela mig

Jag vill släppa ut fjärilen inom mig
Släppa ut henne och låta henne flyga

Flyga högt och lågt
Flyga med sina känslor och sin vishet

Visheten visar vägen till det som är gott
Och genom det goda hittar jag hem

Men just nu är jag bara trött på att vara instängd
fångad
och leva i en kokong




Fri vers (Fri form) av CaJO
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CaJO
CaJO