Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon fann vägen

Hon gick genom byn
Och visste vad de talade om
Hon rätade på sig, för sin egen stolthets skull
men spottloskerna vandrade efter henne

Hon valde en man som inte hade henne kär
Hon valde någon som aldrig kunde älska henne

Hon visste det
Varje dag vaknade hon med samma ångest, med samma känsla
Han vill inte ha mig!!
Så ropade ekot i hennes huvud

En kväll fick hon nog
Hon drack sig full
Gick ner till ån
för att möta sin älskade i ett annat liv
i en annan dimension

Hon gick och bad till Gud
hon försvann från livets värld
Idag sitter hon själv
men hon är med honom
Inte som hon tänkt
men hon är med......




Fri vers av CaJO
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 22:37



Bookmark and Share


  systra
Gripande....
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

CaJO
CaJO