Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev utmanad av Ninananonia att berätta varför jag skriver och skickar sedan utmaningen vidare till Anya, Marre77 och la Magnolia


Varför skriver jag?

Jag har så många tankar i mitt inre
som dansar på spröda tankelinor.
Älskar när tangenterna lever sitt eget liv
och orden sätter pränt på drömmar
Som jag sparat djupt därinne.
Fantisera och observera naturens skiftningar
ser allt lite vassare med skrivande ögon.
Känner dofter och känslor
smakar på tankar och ord.
Dela och fundera
glädjas och känna
Upplevelser är delade men ändå unika.
Tillsammans blir världen vackrare.
Att skriva är mina andetag
att drömma min själ.
Att få dela med er underbara poeter
är vardagslycka
För mig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-05 22:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
verkligen intressant få ta del av olika poeters drivkrafter till ord och meningar !
2011-12-06

  Linda CH VIP
Välformulerad, igenkännande varm text!
2011-12-06

  Anya VIP
Tack för att du delar med dig. Jag antar din utmaning och ska göra ett försök. :o)))
2011-12-06

  Mats Henricson
Bra skildrat, men varför får inte alla som vill vara med, gillar inte "interna urval" , det rimmar dåligt.......
2011-12-05

  anits VIP
Mycket vackert om skrivandet
och varför
2011-12-05

  HelenaW
Härligt formulerat om skrivandet! Huvudet på spiken! Alltid bra, som vanligt!
2011-12-05

    AA VIP
Fantastiskt bra skrivet.
2011-12-05

  Ninananonia VIP
:) Underbart skrivet...
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP