Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utmanad av Silla och för nu vidare utmaningen till TT, Ordregnspoeten och Lory. Niclas var först med att utmana och här är länken till hans text: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1396672


Varför skriver jag?

På ett långt tag
sjönk man djupt ned
i olycklighet
Såg världen utanför
med odeltagande ögon

Sökte med lykta
för återkommande skratt
Ville omfamna igen
lycka som kom så spontant innan

Tröttnade på sig själv
på allt så kallad kärlek, vänskap och förtroende
kom till en återvändsgräns
ville bara ha ett slut
på eländighet

Med böcker
som trofasta vänner
papper, penna och en digital värld
gav man sig iväg
till en okänd stig
längst inne i sig själv
Skrev, skrev och skrev
såg ljuset i slutet av tunneln
fick lyckan återvända
väl serveras i en vacker regnbåge
Började se livskonturer bortom sig själv
Skrivande förblev
min käraste
vän...




Fri vers av Rise Little One
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-06 16:07



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Så förbannat tragiskt! En alternativ värld som på något sätt ska ersätta den riktiga världen.. Usch!
2011-12-08

  Ninananonia VIP
:) Härligt att läsa
2011-12-08

  Monika A Mirsch VIP
Den gyllene pennan flyger!
2011-12-08

  Suzy med punkterna
Fantastisk utmaning och svaren du ger skrivs med poesins själ
2011-12-06

    Birgersdotter VIP
Jättefint skrivet
2011-12-06

    lory
oh du vackra...
din värld har bara vidgats mer o mer..dina upplevelser av dig själv har blivit klara konturer..underbart att inse syn styrka,mod o ta första steg...vi väntar på en marathon....du har redan gett oss en halvamarathon..skriv,skriv,vi vill läsa vackra ord och se dina bilder...
tack
2011-12-06

    Max Poisé
Fantastisk hyllning till orden!!
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One