Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt märkbar...

Trollstaven svingar i luften
och förtrollningen inträffar
smygande tyst på tå.
Knappt märkbart för ögat
tills puppan slår ut till en fjäril.
Världen känns främmande
där hon flyger runt
iklädd sina nya kläder.
Ovant njutbar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-06 21:37



Bookmark and Share


  Mamanooshit
Vad fint du målar med dina ord..
2012-11-11

  Anya VIP
Fint och positivt!
2011-12-07

  Ninananonia VIP
:) Underbara ord :)
2011-12-07

  HelenaW
Helt underbart! Applåder till fjärilvingad..
2011-12-07

  Linda CH VIP
Magiskt befriande och vackert!
2011-12-07

  Kungsfågeln
Väldigt vackert!
2011-12-07

  anits VIP
Vackert skrivet
2011-12-06

    Max Poisé
Lite vårkänsla i juletider! Sånt gillar jag!
2011-12-06

    ej medlem längre
Vacker text..bra !
2011-12-06

    ej medlem längre
En njutbar text som målar upp bilder i mitt inre!
2011-12-06

    lory
njutbar som det står i texten
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP