Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställer Merkurius till oreda i datorer och kommunikation? Jag vet inte, med senaste veckan har lagt flera röster till stöd för astrologiska värderingar...




Merkurius - ge mig mina mail! (SciencePoetry?)

Kvicke Merkurius är retrograd, ser ut att backa

Det är då datorerna i vår stad sig själva hacka

Bil provas med pappersblad, processerna sacka

Mina inkommande mejl far åstad, Loopia är att tacka.

 

Kvicksilverplaneten vänder åter

trettonde, då Lucia oss förlåter

Men nog hoppas jag

att få min post idag!

 

+++++++++
PS! Besvärjelsen fungerade - mejlen har börjat ramla in. :)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-07 11:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Ojojoj.... jag som trodde Merkurius var alla it-människors vän? Handlar inte webben om handel och vandel? Och jag vet mer (läs: mycket litet) om Petrograd än retrograd....

Varmt deltagande, vad kan man annat säga åt någon i din sådan situation ;)
2011-12-07

    ej medlem längre
Kära nån, jag tror bestämt du har rätt!
Såsom Loopia, Elgiganten tillika
där de mest verkar sitta och fika
Medan man utan sin laptop står sig slätt:@
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)