Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster Anette lämnade denna världen för tio år sedan. Några år senare kom dessa ord till mig samtidigt som jag gjorde en stor målning. För mig hör ofta bild och text samman.


Vänder bort.

Vänder bort från nutiden för
att leva i det som var
fångande
livsmönstrets porlande genom
berörd mark

Förvisar skuggan av möjligheter
till livets utkant
krypande in bakom duvans
skyddande ogripbarhet

Följer stråket av blomblad och
försvinner ur tiden




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-07 12:58



Bookmark and Share


  erkki
Detta kändes som stor vemodig poesi. Vemodets bakgrund är bara att beklaga.
2011-12-07

  PPQ
den berör... och jag beklagar sorgen....
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP