Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden




orden som







inte








blev sagda



tar större
plats

än
oceanens djup

än stjärnorna
på valvet

än
hjärtat
kan rymma


orden




Fri vers av Nordlys
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-07 13:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
sant..klokord
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys