Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sorts saga...

Sagan som började skimrande
förtrollande lysande
blev liksom omsprungen
av verkligheten.
Plötsligt kom prinsens krona
på sned och ramlade av
och svarta fåglar dansade i skyn.
Regndroppar rann nerför själens insida
medan munnen log ett blekt leende.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-07 22:23



Bookmark and Share


    livspoesi
mmm...så är det allt för ofta....vad hände med "levde lyckliga i alla sina dar"?
2011-12-08

  HelenaW
Gillar denna, synd att verkligheten har en tendes att hinna ikapp kärleken.. Och putta ner prinsarnas kronor och peta ner prinsessorna från pidestalen.. Man vill ju ha sin prins som kommer med den där vita springaren och lyfter upp en och svich iväg till lyckans land.. men ack.. Sen kommer den där, verkligeheten och sabbar allt.. ;)
2011-12-08

  Ninananonia VIP
:) saga
2011-12-08

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet..nu börjar det djupna till !
2011-12-07

  Kungsfågeln
Innebörden är smärtsam, när det underbara inte var så underbart. Vackert diktat
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP