Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatt

Den skimrande skatten
länge bortgömd
Bortglömd
Numera upphittad
av sig själv
Lyser mot det underbara




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-07 22:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
underbar skatt...
2011-12-08

  anits VIP
Fina rader
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP