Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till institutionen - det enda riktiga stället för den här tidens människa


Jag knullade min fru på ett dårhus

Dörren är låst. Här kommer man inte och går som man vill.. En liten man med ett näst intill näpet humör öppnar och släpper in mig.. Jag förstår att han härstammar från danmark.. DANSKJÄVLAR!! haha.. Människorna här inne tycks inte existera på samma villkor som vi vanliga dödliga.. det är något subtilt, svävande över dessa massor som får mig att vilja bryta ut i en aria.. Jag sjunger mitt lilla solo inuti huvudet.. kanske som alltid.. Jag tänker mig indianen ur gökboet stå där någonstans med sin väldiga kvast.. Han uppenbarar sig aldrig.. Där står hon i alla fall, min lilla tokiga andra hälft, kanske sjunger hon också på något preludie.. Vi talar en stund. Sedan blir vi utsläppta ur den låsta dörren för att gå ut och röka.. På vägen ner tar vi in på den närmsta toaletten. Jag klättrar upp bakifrån.. Det hela är mycket erotiskt.. Värre än en porrblaska.. Vi möter en anställd i dörren ut. Hon vet mycket väl vad som försig gått inne på damrummet.. Vi garvar förtjust åt det vansinniga i situationen.. Snart står vi och suger rök - ett annat sorts välbefinnande.. Grammofonen spelar vår melodi..




Prosa av ROMPERSTOMPER
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-08 01:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The Cramps spelade live på ett en gång.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ROMPERSTOMPER
ROMPERSTOMPER