Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens djur

Din lilla rackare
färgglada
busiga
fjäril
Höll på
att fånga dig
hela dagen
med vetskap
om att det var
praktiskt omöjligt
Nu när jag satte mig
vilade med mina papper

landade du mjukt
med dina tjusiga vingar
på min axel
Vad ville du säga till mig
med din snälla
oskyldiga
blick?




Fri vers av Rise Little One
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-08 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One