Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening utan ord

När orden tystnar
och ögon talar.
Då blir meningarna
långa och njutbara




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP