Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske..

Kanske är det just för att du är du
och jag är jag
som vi passar så bra
Just vi två
osannolika
lika




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 22:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa kanske det? :o)
2011-12-09

    Ken Cassel
Ganska så lika, men ändå inte samma
:)
Min älskade vän!
Kan jag få bjuda på en fika?
Hi Hi

Kramar!
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP