Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En girlang

En girlang av hjärtan virvlar iväg
i ett stilla snöfall
fastnar på en glittrande stjärna
som blinkar värmande
mot jorden och ler.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-09 06:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönhet...finns inget annat ord om din ljuva text.
2011-12-09

  Ronny Berk
stilla snöfall- ja, det sägs att det stort sker, sker tyst...
2011-12-09

    ej medlem längre
Fint !
2011-12-09

  Kalle.O
Den här sparar jag...
Så fin!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP