Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraft...

När
dörren till världen utanför
var stängd
för mig
tänkte jag alltid på
Dig...




Fri vers av Rise Little One
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 13:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
befriande drivkraft
2012-01-23

    lory
starkt, bravo
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One