Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller....

Snön faller stilla i sen vinternatt
stjärnor lyser upp min gård
där jag skottar och
andas in det kalla.
En stilla meditation
innan det är godnatt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-10 00:20



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. En text som känns.
2011-12-10

  Ninananonia VIP
:) snön faller vackert...
2011-12-10

  Kungsfågeln
Härlig känsla!
2011-12-10

  Ronny Berk
stilla, meditativt faller snön, och orden !
2011-12-10

  anits VIP
En vacker bild målar du
upp här
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP