Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöig lördagsmorgon

Stålgrå gryning
kallt ljus
Mycket snö
som fallit under natt.
Nu så piskar den mot kind
i krävande vind.
Går genom morgonen
förbi skottande traktorer.
Går för att köpa en morgontidning
lite lördagslyx.
Men tar en lång omväg till kiosken
så jag får en ordentlig morgonpromenad.
Nu är kinderna härligt kalla
kaffet är ljuvligt doftande.
Nu är det varmt och skönt
och jag ska läsa min tidning
i min sköna lördagsvärld.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-10 09:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig morgonbild som målande beskrivs så jag ser dig framför mig.
2011-12-10

  Ninananonia VIP
:) fint :)
2011-12-10

  Kungsfågeln
Härlig morgon!
2011-12-10

  Ronny Berk
väl förmedlad väderleksrapport, promenadvänligt ?
2011-12-10

  anits VIP
En underbar början på
lördagen
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP