Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkonstnärer

Jag älskar de få ordens trollkonstnärer
när några ord säger allt
och lite till
Ändå tjorvar jag själv in mig i
långa meningar
och omständiga beskrivningar.
Utom ibland
när just de rätta orden kommer
flygande med guldvingar
Och landar i min tanke
för att dansa vidare till
tangenterna




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-10 10:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om hur orden
kommer till i en text
2011-12-10

  Michaela Dutius
Ljuva ögonblick - när orden flyter genom kroppen ut i fingrarna
2011-12-10

  Ninananonia VIP
Och dansar det gör de i mitt hjärtas djup.. :)
2011-12-10

  Linda CH VIP
Fint förmedlat!
2011-12-10

  Ronny Berk
väl förmedlat tankar om ord och meningar, ja !
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP