Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda bröllop

Fröken Vind var gift
med Herr Orkan igår
Manifestation ägde rum
överallt i min kära hemstad
I glädje
ryckte de bort min luva
dränkte mig
i våldsamma champagneregn
På strålande humör
steppade fröken Vind med min bil
så den gungade
både vänster och höger
Gästerna skrattade
skålade skyhögt
så det vibrerade
ekade
långt som tjugo meter i sekund
medan Balsam Boys spelade
i bilen
"Här kommer sommaren"
Vilken bröllopsfest!




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-10 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh sån fest, åh sån text! Tycker om :)
2011-12-13

  Ninananonia VIP
:) underbar fest...
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One