Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Min vän
du som lyser
upp min dag
Du finns
nära
i livets skiftningar
omän
det ibland går länge
innan vi hörs.
Vi plockar upp
samtalet
som ligger
och väntar på oss
Ordlösa samtal
funkar också
Liksom
telepati.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-10 12:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet från en vän till
en vän
2011-12-10

  La Magnólia VIP
Precis som den vän du är .. så vackert skriftat!
2011-12-10

  Ninananonia VIP
:) så fint värmen känns i mitt hjärta som du min vän :) varm kram...tack för att du finns...
2011-12-10

  kirsti ylinikka VIP
Din vän ska vara glad för dessa uppskattande ord!
Fint skrivet.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP