Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskning (Senryo)

Vänner besöker
Överraskar med julgran
Tacksamma kramar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-11 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar varma känslor. Tack!
2011-12-11

  anits VIP
Underbart
2011-12-11

  Ninananonia VIP
:) hihi fint :)
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP