Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översatta till spanska till en nyligen utgiven spansk antologi


Inget orent (översatta till spanska)


Att känna sig som fjärilen

som flyger lätt

i vindarnas farkost

lätt likt sommarens

samvete


Att sväva viktlös där ute

bland de rena vågorna

i gräset

där allt är omedvetet

omedvetet om de kommande

nedfrusna landskap

där fönstren stängts



_________


I natten finns ingen vrede

vreden tog slut

den försvann

som någonting annat

tog slut

försvann

då dagen la sig till vila

till vila

la sig till vila

på andra sidan tröskeln

på andra sidan

där mörkret tog vid

utan vrede


______







Fri vers av Rolf Zandén
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 13:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
stark, känns den att läsa
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén