Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna (senryo)

Stjärnorna väntar
att mörker ska lägga sig
Vill börjar lysa




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-11 16:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-12-12

    ej medlem längre
Precis som jag misstänkte!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP