Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka moln

Jag tittade upp, där var ett av de där mörka molnen
Ett sånt där moln som bär med sig olycka, elände men framförallt sorg
Ett sånt moln som kommer när lyckan övergivit en och förvandlat omgivningen till ett mörker
Ibland när jag tittar upp så ser jag den där blåa himlen
Den där med lyckan och kärleken, fast oftast finns den inte där
Oftast så är det bara ett sånt där mörkt moln…




Fri vers av Wenz
Läst 1812 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wenz
Wenz