Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsmorgon

Mörk kolsvart morgon
kräver att jag snart lämnar
det varma ombonade
Stärker mig med kokhett te
njuter av ljusets låga
och bara fötter på skönt trägolv.
Måste klä mig varmt
förbereder mig mentalt
Snart men inte riktigt än
Ska jag gå till jobbet
En promenad på en kvart
Det brukar vara en skön
start på morgonen.
Men idag är det kallt
Riktigt kallt.
-20 grader.Brr
Känner värmen av den
varma drycken stärka mig.
Som en varm rustning inuti.
Njuter-men vet......
Underbart är kort!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1793 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-12 06:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilken fin bild du målar upp
av din morgon
2011-12-12

    AA VIP
Fin start på en arbetsvecka.
2011-12-12

  Anya VIP
Fin bild av en morgon målas upp. hoppas din dag blev bra!
2011-12-12

  Ninananonia VIP
tänk om underbart är långt istället :) hihi
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP