Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du....

Just nu när du sitter där
och fikar
i ett hus långt långt borta
Så vet jag att du längtar
att du längtar mig till dig.
Du saknar
och är ensam
fast du har sällskap
utav vänner
Nyss var din röst vid mitt öra
och smekte längtan
som bara kan väckas utav dig.
Du behöver bara vara
det räcker
För ingen är som du.......
Och det räcker
för att för dig
Så är det mig du tänker på.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 20:32



Bookmark and Share


  HelenaW
Åh va fin.. Längtan..
2011-12-15

  anits VIP
Fina ord och tankar
2011-12-12

  Ninananonia VIP
Superfint :) :)
2011-12-12

    AA VIP
Fina ord. Vackert.
2011-12-12

  Rise Little One
"Du behöver bara vara
det räcker
För ingen är som du......."

Så enkelt men så sant...
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP