Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frysskåpspoesi

vänta!
gå inte
jag menade inte alls
det jag sa
du är..
fin!
du är bra
men inte jag
så kom inte nära
jag är bra på att
förstöra
saker
som kärlek!
vänta!
inte på mig
jag menade det jag sa
om mig själv




Fri vers av Samira
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-01-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira