Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luciadag

Morgongäsp
och krona på sne.
Stjärnglitterband
och staffansstrut.
Tradition
och improvisation.
Vackert
och såfintgråt..
Skratt
och magpirr.
Mammapappaklapp
fotografier i mängder
glöms lika fort
Luccekatt
och utspilld saft
Morgonmys
och omkroppenfrys
Luciaklänning
och tomtedräkt
Underbara dag som
allas känslor väckt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 22:54



Bookmark and Share


  HelenaW
Härligt beskrivet av en luciadag.. :)
2011-12-15

  Ninananonia VIP
:) mm :) härligt :)
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP