Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad jag hade missat....

Tänk om jag inte haft denna längtan
att få skriva ner
mina tankar
så mycket jag missat om jag inte
hittat denna sida
För här fann jag så mycket mer än att bara skriva
Jag fann er......
Ni okända kända
Som blivit viktiga vänner
Underbara människor
som jag tycker mycket om
Som är som svävande varma själar
i en underbar digital värld




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-12 23:10



Bookmark and Share


  HelenaW
Kan bara hålla med! Fint skrivet!
2011-12-15

  Linda CH VIP
Fint fångat och skrivet!
2011-12-14

  Vici
Så fint skrivet!

Håller med:-)
2011-12-13

  anits VIP
Så fint, jag instämmer i dina ord
2011-12-12

  Ninananonia VIP
Ja :) hihi kram
2011-12-12

    AA VIP
Väl fångat. Instämmer i dina ord.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP