Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det här vi?

Är det här vi?

Jag ropar. Ropar. Ropar efter det som jag trodde var –

Oss i ett annat liv eller i framtiden eller i dåtid,
det kanske blir så när

visheten slår till som ett baseballträ mot ett naket huvud.

Är det här vad vi skulle bli?

Jag konsumerar. Konsumerar. Konsumerar det jag tror är-
det jag behöver för att lyckas, älskas, hatas
eller i alla fall lite igenkänd som

om jag uträttade något stort genom att konsumera barnarbete.




Fri vers av Linda Lee Hammarberg
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-12-12 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Lee Hammarberg
Linda Lee Hammarberg