Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimridå av ingenting

Drömska dimridåer av ingenting
formar morgondagen skrämmande:

Ingenting
ser ut som någonting
i motljusets
dimma -

tanken är ett försvinnande tillstånd;
vi grabbar tag i den medan vi kan

kan vi
kan du
kan jag

bara vara ensam idag.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-13 13:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och omläser för att försöka förstå, tycker om just därför...
2011-12-30

  Ola Rydberg
bra gillade speciellt
Ingenting ser ut som
någonting i morgonljusets dimma
och

tanken är ett försvinnande tillstånd;
vi grabbar tag i den
medan vi kan
2011-12-13

  Anna*
Mycket tänkvärd och fin skildring av hur det kan kännas. Applåder
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke