Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patient till havet


Att vara patient till havet

där tidens förpackning

är obunden

inget räknas till förgånget

inget ämne finns att pruta

här är tidlöshetens breda resonans

där vinden är utan segel

där ingen spelar schack med tiden


_______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-14 13:04



Bookmark and Share


  karenina VIP
alldeles just så. havet ger alltid lugn, oavsett årstid, oavsett stiltje eller storm
2011-12-15

    Shush
Så vackert skrivet. Speciellt sista raden är otroligt fin.
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén