Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad menade du med…

att hitta
en ny vän
när du
gång på gång
nekade mina förslag
Vad menade du
när du torkade mina tårar
från kinden
kysste mig varsamt
och sa
”bli inte oroligt”
Vad menade du
med ett tveksamt leende
som döljes bakom
din bamsekram
Svaret fick jag
aldrig fram
Men du
din önskan slog in
för jag hittade äntligen
min nya vän
Det var mig
själv
Var det så
du menade?




Fri vers av Rise Little One
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-14 13:52



Bookmark and Share


    lory
grattis till placeringen min kära vän ...
2011-12-15

  TT
...svårtolkad...kryptiskt...gåtfull...därför spännande och lite extra läsvärd...inte säkert jag tolkar den som författarinnan tänkt...men texten är bra!!!
2011-12-14

    lory
underbart..han gjörde dig en tjänst ,o missade den NYA ;BÄTTRE,DJUPARE;SEXIGARE;SNYGGARE;MÅLMEDVETNA THU!!!!!
OJ VAD DEN MÄNNISKA HAR GÅTT MISTE OM MYCKET!!!!!

HAN MISSADE EN FANTASTISK POET!!!!
2011-12-14

  Ninananonia VIP
Ja vad menade denna du ? thu?
2011-12-14

    Ken Cassel
Din nya vän Thu, kan knappast vara du själv
Men vi kan ju alltid säga att jag är din nya vän
:)

Kram på dig!

Ken
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One