Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spa för själen

Vänskap spa
har balsamer
av välbehag
Dit
far jag
när som helst
med besvärliga bagage
eller enkla förhoppningar
Hem
får jag alltid
ljus och lykta
och en befriad känsla




Fri vers av Rise Little One
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-15 09:07



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant och viktigt och fint
2011-12-15

  TT
...sant och klokt skrivet...
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One