Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastu-limerick

Ett bastande par uti Arbrå
Glömde att elen slå på
Luften var sval
uti denna lokal
Men paret höll värmen ändå

-------------------------------
Blev inspirerad av © anakreon's 15/12: Namnsdagslimerick till Gottfrid

Bilden på Bösebo Bastu är donerad till publika domänen av signaturen Bibl.
Källa: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:B%C3%B6sebo_bastu.JPG




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 738 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-15 10:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Bra limerickat!

Applådera - där med basta! ;)
2011-12-16

    ej medlem längre
Därtill torde det också bli
mången förbränd kilokalori
Och tänk en sån energibesparing
att basta så med sin egen raring
För det tipset tackar vi! ;-)
2011-12-15

  HelenaW
Kul!
2011-12-15

  Minkki VIP
hohoo... det påminner mig om en skärgårdsbastu med målad lave och uppvärmning till max 55-60 grader. Men det fanns ju varmt vatten;) och en annan, i en östrare skärgård än den första, en som blev världens bästa när man lyckats elda den till sextio grader... Den var byggd av kunniga öbor, nästan hundra år gammal. Till slut åt jättemyror upp den...
Tack Tor-Björn, för att jag fick spåra ur ;) Gillade din bild och limerick, de var kul!
2011-12-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
B ra med en värmande brasa
A bsolut när elen den rasa
S å ha egen skatt
T a om och gott ifatt
U nderbart ihop sig få masa
2011-12-15

  © anakreon VIP
Egenproducerad värme är
alltid att föredra
och därmed basta!
Calle
2011-12-15

  Kalle.O
Med värmeljus då eller;)
Kul limerick!
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)