Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vi har...

Genom tid och rum
finns tanken på varandra
Aldrig sinande
ständigt levande
Lustfullt lekfull
Ett påbörjat
samtal
utan slut.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-15 21:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-12-15

    ej medlem längre
Närhet och ömhet känner jag i dina ord.
2011-12-15

    ej medlem längre
Mmm...fint!!
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP