Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt...

Du är mitt hjärtas hemlighet
en brinnande eld
av underbara känslor
som kittlar mitt sinne
Och jag vet att jag är din...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-15 21:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Innerligt mjuk kärleksförklaring.
2011-12-16

    AA VIP
Vackert.
2011-12-16

  anits VIP
Underbart
2011-12-15

  Ninananonia VIP
:) Underbar :)
2011-12-15

  Rise Little One
Känslor som kittlar.... fint
2011-12-15

    ej medlem längre
Så innerliga ord..
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP